Tanáraink

Magyar-angol szakos középiskolai tanár vagyok. A Kossuth Egyetem elvégzése után hat évig a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban tanítottam. 1985 óta a debreceni Ady Endre Gimnázium tanára, 1986 óta az angol munkaközösség vezetője, 1992 óta a Debreceni Egyetem Anglisztika Tanszékének vezetőtanára vagyok.
Tovább >>

18 éves tanári pályám során gyakorlatot szereztem az általános iskolai, középiskolai és egyetemi angoloktatásban. Ismerem minden korosztály tanulási stratégiáját, tudok segíteni nehézségeiken.
Tovább >>

 

31 éves általános és középiskolai tanítási gyakorlatom során folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogy tanítványaim próbára tegyék tudásukat versenyeken, pályázatokon.
Tovább >>

 

Magyar – angol szakos középiskolai tanár vagyok, több mint 20 év tanítási gyakorlattal, melynek során rendszeresen képeztem magam a British Council és a Pedagógiai Intézet módszertani kurzusain.
Tovább >>

 

1983-ban szereztem angol- és irodalom szakos diplomát.1999-ben az International Business School szervezésében részt vettem a ’’Nyelvtudás Európai Mércével’’ konferencián. 2001-ig a kisvárdai Szent László Gimnáziumban tanítottam, ahol az idegen nyelvi munkaközösség vezetője voltam.
Tovább >>