Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Örülünk, hogy iskolánk felkeltette érdeklődését. Reméljük, megtalálja az Önnek leginkább megfelelő képzési formát, és megelégedéssel vesz majd részt tanfolyamainkon.

Nyelviskolánk 2006. júniusában négy lelkes angoltanár kezdeményezésére alakult. Valamennyien többéves tapasztalattal, tanítási gyakorlattal rendelkezünk, lefedve az angol nyelv oktatásának valamennyi területét általános iskolától az egyetemi oktatásig. A jó csapatszellem és baráti együttműködés a több évre visszanyúló közös munkakapcsolatnak is köszönhető. Mindannyian aktív részesei és élvezői voltunk az Angol Kulturális Intézet (British Council) által szervezett projekteknek , módszertani továbbképzéseknek:
Az angol nyelv oktatásának helyzete Magyarországon – ZOOM-IN, középiskolai tankönyv – Nyári iskola angoltanároknak – Módszertani továbbképzés angoltanároknak – Hastings, England.

Az Angoltanárok Magyarországi Egyesületén (IATEFL-Hungary) keresztül az angol nyelv oktatását érintő minden fontos információ eljut hozzánk, és hozzásegít minket a rendszeres továbbképzésekhez, ismereteink továbbfejlesztéséhez. és ahhoz, hogy mindig naprakészek legyünk az oktatás területén.

Több éve vagyunk különböző tanfolyamok vezetői. Lelkiismeretes, igényességgel végzett munkánkat sok-sok hallgató pozitív visszajelzése igazolja. Sokoldalúságunkat mutatja változatos tanfolyamkínálatunk, mely igazodik az angol nyelv iránt érdeklődők igényeihez, napjaink elvárásaihoz.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is megismerkedhetünk, és az általunk nyújtott oktatás teljes megelégedésére szolgál majd. Kérjük, tekintse meg tanfolyam kínálatunkat, és ha felkeltették érdeklődését, töltse ki a jelentkezési lapot, mely még nem minősül szerződéskötésnek.